Prouve Parfümök

Share

Prouve Parfüm      

A PROUVE egy lengyel vállalat, amely parfümöket, kozmetikumokat gyárt és forgalmaz.Tulajdonosa Katarzyna Trawinski, aki férje mellett az FM WORLD cégnél szerzett tapasztalatait felhasználva, Lengyelországban, Wroclawban
2017 tavaszán megalapította a PROUVÉ céget.

A parfüm készítése során használt illatosított olajokat a cég a francia Grasse-ból importálja. A parfümös üveg, melyet olasz tervezők különös gonddal készítettek, áttetsző, egyszerű, könnyű palack, de az egyszerű üvegek 20% aromaolajból készült illatotokat rejtenek. A címke pedig tökéletesen illeszkedik a minimalizmus divatjába.  (a női parfümök fehér, a férfi parfümök fekete címkét kapta

A PROUVE nagyon kedvező áron kínál kiváló minőségű termékeket katalógusból és online. Női és férfi parfümöket, valamint otthonápolási kozmetikumokat. A PROUVÉ termékek fő jellemzője: a finom illat, amely gyönyörű és tartós.

Bár a cég Lengyel, de értékeli a francia stílust és a szépséghez való hozzáállást, ezért kombinálták a Francia stílust a lengyel kreativitással és nyitottsággal. Ennek hangsúlyozására egy gyönyörű francia hangzású nevet választottak. A PROUVE jelentése “bizonyított”.

A PROUVE logó megtestesíti a cég legfontosabb ígéreteit.

Két egymásba írt P betűt szimbolizál mint két összekapcsolt kéz.
Ez a jel arra utal, hogy mindig a vásárlók és a minőség támogatása
lesz a cél. A logó egy francia rózsavirágra emlékeztet, mely híres
intenzív illatáról. Ez az egyik legszebb illatszimbólum. Mindenki emlékezni fog a PROUVE termékeire, amihez kizárólag francia illatanyagokat használnak.