A Feromonokról

Share

INTIM KAPCSOLATOK

A budapesti szexológusok megdöbbenve hallgatták pácienseik tapasztalatait. Soha sem láttak ehhez foghatót.
Férfiak egy havi feromon alkalmazás után átlagosan 4 nővel alakítottak ki közelebbi kapcsolatot.
A Női páciensek tapasztalatai is meg egyező eredményt mutattak.A feromonok működésének titkát a Scrantoni Állami Egyetemen (USA) végzett mélyreható kutatásokkal bizonyították.A feromonos Parfümöt egy egyedi alapanyag hozzáadásával hozzák  létre. Működése kiemelkedő és sokrétű.
A nyakon alkalmazva tudat alatt felkelti a hipotalamusz működését. Ez az összetevő csökkenti a stresszt a és növeli az önbizalmat.
Ezen felül több egyéb egészségre pozitív hatással is rendelkezik :
Már egy adag feromon tartalmú  Parfüm használata is elegendő a kívánt partner el csábítására .
De ez még csak a kezdet.
Ha mindennap használod a feromon tartalmú  Parfümöt , akkor ez a partnered agyát az irántad való érdeklődés fenntartására serkenti, növeli a szexuális vágyát!
Csökkenti a stresszt és a fáradtságot valamint a természetes állapotot vágyérzetté alakítja át.A feromon tartalmú Parfümök hamar népszerűvé váltak a vásárlóink körében.

TÁRSAS KAPCSOLATOKwww.csilivilaga.hu

Észre vették ,hogy nem csak a szexuális kapcsolatok kialakításában jeleskedik ,hanem kiválóan működik egyéb társas kapcsolatok kialakításában és fenntartásában . Így, nem csak a lepedő ördöge lehetsz, hanem a társaság központjai is te leszel.

ÜZLETI KAPCSOLATOK

Az üzleti szférában is pozitív vissza jelzéseket tapasztalhatsz. Egy fújás a feromon tartalmú Parfümből és te leszel a “Wall Street Farkasa”. Ezután már nincs más teendőd mint válaszd ki a számodra legmegfelelőbb illatot és használd és használ és használd …….