Slágerillatok

Share

Slágerillatok a virágos,friss parfümök, melyek természetesen minden más illatnál erőteljesebben idézik a tavaszt. Az illatból először a virágos alapok bontakoznak ki, majd következnek a fűszerek, citrusok, egzotikus gyümölcsök. Néhány perc elteltével az egész egybeolvad, egyedi illattá áll össze. A pulzuspontok fölé hintett parfüm tovább tart.

 

Fújjuk a parfümöt csuklónk belső felére,könyökhajlatunkra, kulcscsonti tájékra, térdhajlatra.Itt a legjobb a vérkeringés,itt érezhető intenzíven és sokáig az illat. Fül mögé ne tegyük,mert itt az alkohol hamar elillan.

 

 

Miután kifújtuk az illatot várjunk a választással 20-30 percet,mert ez után tudjuk eldönteni melyik illatkompozíció tetszik. Ennek az oka,hogy először a parfüm fejillatát érezzük. A fejillat tartalmazza a parfüm legillékonyabb összetevőit,rövid ideig tart,csak percekre fejtik ki hatásukat.Szerepük a figyelemfelkeltés. A  második fázisban  kb 15 p múlva felszabadulnak a fűszerek,a virágok-így a szívillatok hamarosan felülkerekednek az előbbieken. Utoljára az alapillat érezhető,ami egy napig tart és elvarázsol minket.