Falióra Régi áldás piros 26 x 50 cm

4 850 Ft

Share

Leírás

Falióra Régi áldás piros 26 x 50 cm

Az áldás Istentől származó természetfölötti támogatás, amely az ember földi sorsának alakulását pozitív irányban befolyásolja. Abból ismerhető fel, amikor „olajozottan mennek a dolgaink”, elégedettek vagyunk az életünkkel. 

Az Áldás törvénye

A világba küldött áldás a gondolatenergia legtisztább és legfinomabb formája, és az univerzum leghatalmasabb erejét, az isteni szeretetet mozgósítja. Megáldani annyit jelent, hogy egy személy vagy egy helyzet számára Isten kegyelmét kérni. Amit tiszta szívemből megáldok, az abban a pillanatban áldott lesz és az áldás hatalma azonnal megkezdi áldásos tevékenységét. Amit tiszta szívemből megáldok, az áldásként száll vissza rám. Hagyhatom, hogy az áldás csak úgy megtörténjen, de el is képzelhetem, amint fény vagy sugár formájában alászáll.

A tibeti nyelvben az “áldás” szó átváltozást jelent valamilyen fenség, magasztosság vagy erő segítségével. Egyszerűen szólva az áldás olyan élménynek, tapasztalatnak az eredménye, amely jobbá teszi az elmét, szellemi emelkedést idéz elő.

Az óra 1 db A A ceruzaelemmel működik, melyet nem tartalmaz

Befoglaló méretek: 27 x 6 x 51 cm


Anyaga: fa, műanyag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 850 FtKosárba teszem