Szív alakú kovácsoltvas virágtartó állvány üdvözlő táblával

Share

Leírás

A kovácsoltvasból  készült tárgyakról általában az jut eszünkbe, hogy milyen elegáns, és milyen értékes is egyúttal. A megfelelően elkészített termék  hosszú ideig ellenáll a környezeti ártalmaknak, “öltözteti portánkat” és persze szemünk gyönyörűségére van.

A múlt századokban a kovácsművesség remekei kastélyok, templomok, kúriák szépségét emelték, mára azonban a kovácsoltvas már megjelenhet szinte bárki otthonában.

A mediterrán lakberendezés és stílus hazánkban is hódít, melyben a kovácsoltvas fontos szerepet játszik. A klasszikus stílusirányzatot kedvelőknek is megoldást jelenthet a kovácsoltvas, mint pl: bortartó,virágállvány, gyertyatartó .

Szív Alakú kovácsoltvas virágtartó Állvány, Isten hozott vagy más felirattal. (Édes Otthon, Már Vártalak, Welcome stb.) Ez a Kovácsoltvas termék, különleges dísze lehet a kertednek. Jókedvre deríti Vendégeidet már az első pillanatban.Az antikolt vörösréz szín (+ 1 000 Ft) .

Szélesség/mélység: 55×33 cm

Magasság: 95 cm

Súly: 4 kg

Cseréptartó mérete: 26*26 cm

Válaszd ki melyik felirattal kéred a virágtartót.

Isten hozott, Édes otthon, Már vártalak, Welcome ,megjegyzésbe jelezd légyszíves.

Kérhetsz Saját, Egyedi Feliratot is a Virágtartóra ! + 4000 Ft. Akár Ajándéknak is Jó Ötlet Lehet. Egyedi Ajándék Minden Alkalomra !