Tölgyfa hordó pálinkának,bornak

15 000 Ft

Elfogyott

Share

Leírás

Hogyan válasszunk ajándékot férfiaknak?

Tudta, hogy létezik kiváló ajándék férfiak számára, és az az ajándék nem alkohol?

Sokak szerint az az ideális ajándék, amit akárhányszor előveszünk, mindig az ajándékozóra emlékeztet és ez minél többször történik meg, annál jobb. Míg egy kézzel készített csokoládénak csak egyszer örül az ember, addig egy boros,pálinkás készletet,ajándékot  akár évekig is használhat.

Tölgyfa Hordó Pálinkának, BornakWhiskynek vagy másnak

 

 

Állvánnyal, Csappal és Dugóval. Használat előtt fehérborral vagy hideg vízzel mosd át.Rendelhető 1 Literes (15 000 Ft) 3 Literes (17 000 Ft) , 4 Literes (19 000 Ft) , 10 Literes (23 000 Ft) és 12,5 Literes (29 500 Ft) változatban. Tedd egyedivé Egyedi Gravírozással (+ 2 500 ft) vagy Egyedi Égetéssel a Fába (+ 4 000 Ft).

Egyedi Ajándék Minden Alkalomra.Fába égetéssel 30 karakter körüli feliratozást tudsz kérni a hordóra.

Az Új Hordó “Beavatása”

Az új hordó nem alkalmas azonnal pálinka vagy bor tárolására,érlelésére. Legelőször be kell áztatni (teli kell tölteni hideg vízzel és naponta pótolni az elszivárgó vizet ) majd megvárni amíg a hordó bedagad és nem szivárog sehol és jó párszor átöblíteni, hogy a kiázó csersavak ne tegyék tönkre a pálinkát. Ha 1-2 nap alatt bedagad a hordó,akkor is javasolt az 1-2 hét áztatás. Az első pár töltéskor javaslom hetente ellenőrizni a hordóba töltött pálinka minőségét. Néhány töltés után már lehet hónapokig majd évekig is tárolni a hordóban a pálinkát.

Jó Kísérletezést, Jó Kóstolgatást Kívánok !

15 000 FtTovább